x

Cat Power: Jeg er bankerot

Cat Power: Jeg er bankerot

Cat Power – med det borgerlige navn Chan Marshall – har udtalt, at hun overvejer at aflyse sin Europaturné, som skulle have lagt vej forbi Amsterdam, Köln, Berlin, Hamburg, München, Milan, Bologna, Zurich, Paris og Bruxelles.

Tidligere i dag postede sangerinden et billede på Instagram med beskeden: "Jeg bliver måske nødt til at aflyse min europæiske turné, da jeg er gået bankerot, og på grund af min kamp mod angioødem (en slags betændelse i huden, red.). Jeg har ikke kastet håndklædet i ringen, jeg prøver at finde ud af, hvad jeg bedst kan gøre."

"Mit hjerte er knust. Har arbejdet så hårdt," tilføjede Chan Marshall. "Blev syg dagen efter at "Sun" kom ud, og har kæmpet for at holde alle dele af mig i ligevægt: sind, ånd, krop sund fokuseret og jordnær. Jeg gør det bedste, jeg kan. Jeg elsker fandeme denne her planet. Jeg vil ikke give op. Selvom jeg er nødt til at lave en ny strategi for min sikkerhed og mit helbred."

"Sun" er Cat Powers niende album, som kom på gaden den 4. september i år. Albummet blev ekstremt godt modtaget i GAFFA, hvor anmelder Lars Löbner Jeppesen gav albummet topkarakter med seks ud af seks stjerner. Han noterede sig en anden Cat Power end den, der nu gives udtryk for via Instagram, og skrev:

"'Sun' er en solstrålehistorie og et skinnende pragteksempel på, at der er håb forude for selv den mest fortabte sjæl."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA