x

Love Shop-Henriks solodebut ude til marts

Love Shop-Henriks solodebut ude til marts

Det er adskillige måneder siden, GAFFA.dk kunne afsløre, at langtids-pauserende Love Shops mundharpespiller, korsanger med mere Henrik Hall var i gang med en soloplade, og nu er den så ved at være færdigindspillet.

28. marts springer den 58-årige Hall ud som sanger og sangskriver med albummet ”Solo”, der udsendes på pladeselskabet A:larm. Selskabet beskriver pladen som ”mørk og tung 80'er-lyd og hudløst ærlige tekster” - og som hos Halls kollega, Love Shop-sanger Jens Unmack, der ligeledes solodebuterede i år, er der tale om danske tekster. Hall har tidligere fortalt GAFFA.dk, at han er inspireret af blandt andet Roxy Music og new wave, og at pladen kommer til at indeholder cirka 12 ”korte og klare” sange af hver omkring 3-4 minutters varighed. Og at han stadig har mundharpen med!

Albummet bliver mikset af den efterhånden temmelig opbookede Carsten Heller, der efter succeser som producer for Nephew og Spleen United nu nærmest bliver kimet ned - også blandt andre århusianske Under Byen har brugt ham på dele af deres kommende album, der ligeledes udsendes til marts.

Love Shops hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA