x

Frisk Frugt og 4 Guys from the Future spiller fælleskoncerter

Frisk Frugt og 4 Guys from the Future spiller fælleskoncerter

Frisk Frugt (billedet) og 4 Guys from the Future spiller i november tre dobbeltkoncerter i Aarhus, Aalborg og København, hvor hver aften sluttes af med, at de to bands er sammen på scenen. Koncerterne foregår torsdag den 8. november på Radar i Aarhus, fredag den 9. november på Studenterhuset Aalborg og lørdag den 10. november på JazzHouse i København. Frisk Frugt vil spille nyt materiale fra en kommende udgivelse, og 4 Guys From the Future vil spille sange fra en ny plade, der kommer til at hedde "2013".

Frisk Frugt har tidligere beskæftiget sig med verdensmusik, men nu vil musikken tage afsæt i den europæiske musiktradition og blive spillet på violin, tuba, klarinet, cembalo og slagtøj:

"Frisk Frugt vil lukke op for et blik ind i en verden af nye kompositioner og muligheder og drage ud på musikalske eventyr ved simpelthen at bruge klassisk europæisk tonesprog som skateboardrampe og lave et ollie kickflip ud af den europæiske musiktradition for derved forhåbentlig at lande et helt nyt og spændende sted, der måske kan være med til at vise vej ud af de problemer, vi står i nu og samtidigt pege nye retninger ud for, hvad moderne musik er og kan blive til," skriver gruppen selv i en pressemeddelelse.

Bjarke Porsmose fra 4 Guys From The Future fortæller følgende om gruppens nye musik:

"Arrangementerne er lavet som frustrerede og destruktive eller harmoniske og forløsende eksistenser, dog ikke entydigt, og med teksterne var det idéen at skrive mine tanker ind i en form for parallelt tekstunivers, et samfund der oplever samme følelseskaos og forløsninger. Der er sange om korruption, arrogance, en definitiv kærlighed til følelsen af at have mødt en urkvinde, opråb!!, fordi ingen af os aner, hvad fanden der egentlig foregår, hvordan skønheden gemmer sig bag vores psykologiske masker, og om hvordan kærlighed kan få mine endeløse ørkener til at blomstre". 

Køb billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA