Nyhed

Musikere får del i midtfynsk konkursbo

Retten har bestemt, at både danske og udenlandske kunstnere har krav på en del af konkursboet efter Midtfyns Festivals økonomiske forlis sidste år

En række musikere fra ind- og udland har nu fået rettens ord for, at de har krav på en del af konkursboet efter Midtfyns Festivals aflysning sidste år.

Musikerne hævdede, at de havde regnet med indtægten fra festivalen, og at de derfor havde fire millioner kroner til gode. Retten i Skive gav dem medhold i dette, men nedjusterede dog den økonomiske kompensation til 2,7 millioner kroner.

Blandt de danske kunstnere, som har krav på en del kagen, er Kashmir, Carpark North og Lars H.U.G., og blandt de udenlandske finder man navne som Alicia Keys og Deep Purple. De danske kunstnere skal dele en pulje på i alt 1,5 millioner kroner, mens de resterende 1,2 millioner kroner går til de udenlandske.


Det vil dog vare noget, inden pengene bliver udbetalt, og når tiden oprunder, vil der kun blive udbetalt en dividende på 9 procent af det egentlige beløb. Konkursboet udgør sålede kun godt to millioner kroner, mens diverse tilgodehavender løber op på over 11 millioner kroner.

ANNONCE