x

Lyt til Kidds nye single

Lyt til Kidds nye single

I morgen lørdag vises dokumentarfilmen "Kidd Life" for første gang som en del af filmfestivalen CPH:DOX, og i samme omgang har Nicholas Westwood Kidd løftet sløret for en ny single.

Kidd medvirkede i går i radioprogrammet Bas på P6 Beat, hvor den nye single med titlen "16" samtidig blev spillet. Da GAFFA interviewede Kidd om den nye dokumentarfilm for nylig meddelte han også, at der var et nyt album på vej, men at han på længere sigt nok ville udgive små ep'er frem for hele album.

Dokumentarfilmen "Kidd Life" får premiere på CPH:DOX lørdag og vises yderligere fire gange i løbet af filmfestivalen. Filmen er instrueret af Andreas Johnson, går bag om Kidd-succesen, og viser Nicholas Westwood Kidd backstage fra hittet "Kysset med Jamel" over interviewet i Clement Søndag til musikken efter Kidd-projektet.

"Den viser min situation igennem det hele. Den viser bagsiden af scenen, hvordan jeg har haft det, mine overvejelser, mine tanker og mine handlinger i forhold til alt det, der skete omkring mig. Så det er nærmest et hudløst ærligt syn på, hvordan det hele har været," fortalte Nicholas Westwood Kidd til GAFFA om dokumentarfilmen.

Lyt til singlen "16" på P6 Beats hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA