x

Fotoserie: Så vildt bliver Sensation

Fotoserie: Så vildt bliver Sensation

En af verdens største dance-events kommer til Parken i aften den 3. november, hvor publikum vil blive budt på et musikalsk miks af genrer som house, techno, elektro, dance og alt derimellem.

GAFFA besøgte showet i Düsseldorf i slutningen af september, og i den forbindelse kan vi bringe hele 50 meget flotte fotos fra det spektakulære show. Se alle billederne i GAFFAs gallerisektion og læs en reportage fra showet her.

Sensation 2012 vil blandt andet byde på den iransk-amerikanske house-dj Sharam, der har sat gang i klubber verden over siden 2006 og er kendt for sine maraton-sæt. Han har blandt andet spillet et 10 timer langt sæt i Brazilien. Derudover spiller også hollandske Sander van Doorn, der har opkaldt sin stil efter sig selv. SvD, som han kalder den, dækker over et væld af genrer, og han kan opleves i Parken sammen med navne som Riva Starr, The Man With No Shadowog samt Sensations faste resident dj, Mr. White.

Sensation rejser hvert år verden rundt under mottoet "Be part of the night, dress in white". Efter at have lavet over 70 Sensation-shows for hundredtusindvis af gæster i mere end 20 lande kan det hollandsk baserede ID&T nu præsentere sit nyeste Sensation-show, "Source of Light" i København. Det nye show, "Source of Light", har fokus på... ja, gæt selv... lyset, og vil efter sigende give publikum en interaktiv oplevelse, hvor alle kan være en del af showet, når lyset forbinder alt.

Dance-eventen startede i Holland, hvor det er blevet holdt lige siden. Til den første Sensation-event bad grundlæggeren Duncan Stuttenheim alle gæster om at klæde sig i hvidt for at hylde Duncans afdøde bror, Miles, der var medstifter af ID&T. 80 procent af gæsterne troppede således op i hvidt, og denne dresscode har hængt ved konceptet lige siden. Så hvis du overvejer at deltage i festlighederne i Parken den 3. november, så husk: dress in white.

Billetter kan købes via GAFFA Live.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA