x

Traditionsrigt hiphop-arrangement genoplives

Traditionsrigt hiphop-arrangement genoplives

Primo Entertainment puster liv i nogle gamle juletraditioner blandt det danske hiphop-folk, når de tredje juledag inviterer til kollektiv fejring af højtiden ved den trettende udgave af Pulejam.

Fra 1989 til 1999 var Pulejam en fast tradition, hvor hiphoppere fra hele landet mødtes til et ordentligt gilde med live-optrædender fra både up-and-coming og etablerede navne. Og i år har Primo Entertainment så efter fem års pause valgt at genoplive det populære arrangement.

Op til 1500 danske hiphoppere inviteres således indenfor den 27. december i Store Vega, hvor de kan ryste lidt af julefedtet af kroppen til rytmerne fra nogle af hiphop-scenens nye navne og et enkelt udenlandsk hovednavn.

Den amerikanske rapper Method Man (billedet)– også kendt fra Wu-Tang Clan – står således i centrum for den musikalske underholdning, men derudover vil også de snarligt pladeaktuelle danske pigerappere Ida & Aida, der netop har fået pladekontrakt med Sony/BMG, også give prøver på deres kunnen. Og naturligvis er der også blevet plads til de danske drenge, der er repræsenteret i skikkelse af Kuku, NEMO, CAS, Johnson og Rent Mel.

Dørene åbnes klokken 20.00, men allerede fra klokken 19.00 kan der købes billetter i døren. Forsalget forestås af billetlugen.dk og Fona.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA