x

TV-2 for femte gang

TV-2 for femte gang

Billede: Robin Skjoldborg

Succesen synes ingen ende at ville tage for århusianske TV-2. Deres nye album "De Første Kærester På Månen" har for længst rundet den dobbelte platin, og i denne uge passerede den så de 100.000 solgte eksemplarer. Derfor har bandet også siddet tungt på førstepladsen på Danmarks officielle albumhitliste den seneste halvanden måned.

Kun Madonna har en enkelt uge formået at skubbe de danske ynglinge fra tronen, og således er det efterhånden blevet til foreløbig fem topplaceringer til TV-2.

Det er nu heller ikke fordi, der er megen kamp om placeringerne på denne uges liste. Rent faktisk er der ikke en eneste nyhed i top-40, hvilket hovedsageligt skyldes, at pladeselskaberne har sørget for at skyde deres største kanoner af, inden julehandlen gik ind i sin sidste fase.

Andenpladsen besættes stadig af Fleming ”Bamse” Jørgensens duet-album ”Be My Guest”, og Robbie Williams ligger stadig lunt i svinget på tredjepladsen. Eminem er rykket en smule opad på listen med opsamlingsalbummet ”Curtain Call”, og det samme er Katie Melua, der runder top-5 af.

Se hitlisten her!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA