x

Nyt undergrundssite med salg af musik

Nyt undergrundssite med salg af musik

PickUpSound er navnet på et nyt undergrundssite, der fra juleaften vil gøre det muligt for alle de håbefulde og talentfulde demobands rundt om i landet at udloade og sælge deres musik via Internettet.

Sitet, der er det første af sin art i Danmark, vil være et alternativ til MyMusic.dk, hvor de mange demobands musik kan downloades ganske kvit og frit. PickUpSound vil derimod gøre det muligt for bandene at tage betaling for deres musik. Til gengæld vil de indføre et kvalitetsfilter, så det udelukkende er bands, ”der har et stort potentiale og som beskæftiger sig med deres musik på et højt seriøst plan”, som vil få lov at benytte de virtuelle faciliteter.

På MyMusic.dk kan alle, der måtte ønske det, lægge deres musik ind til fri disposition, og det er altså denne praksis, som PickUpSound vil tilbyde et alternativ til.

Der holdes release-party på The Rock i København den 7. januar, hvor man for en rund 50’er kan se tre af de i alt 35 bands, som foreløbig findes på siden. De tre bands er Splendid (billedet), The People og The Chris Greys.

Besøg PickUpSound


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA