x

Djämes Braun udsender debut-ep

Djämes Braun udsender debut-ep

Djämes Braun vandt dette års udgave af KarriereKanonen med følgende begrundelse fra dommerne:"Pak dit grej og kom med mig – lad mig være din GPS." Sådan lyder en af de mange spøjse fraser, som gentages i det ironiske hit af bandet med det velklingende navn "Djämes Braun". Navnet klinger ganske vist bekendt, men Djämes er sin egen. De to velbevandrede herrer skaber deres eget lydunivers, som blander en fornøjelig kreativ ordleg med frække og fængende dancehall-produktioner."

De to P3-darlings Pilfinger og Kenno har i år hittet med "Duft Af Ba-Cone" og "Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge" og udsender nu deres debut-ep. Det er på gaden den 19. november og indeholder udover de to første singler numrene "Traktor", "Nethinde" og "Alderdomsmand".

Djämes Braun har været et fritidsprojekt for de to musikere, men de er ikke helt uvante i musikbranchen. Pilfinger har produceret musik i mange år og har arbejdet med kunstnere som Bikstok Røgsystem, Xander, afdøde Natasja og Johnson.

GAFFAs anmelder Sara Solhøj så Djämes Braun optræde på Spot Festival i maj måned og skrev: "Selve genren er mindst lige så speciel som teksterne, og fungerede sært godt som en blanding mellem dancehall og reggae. Rytmerne blev leveret af et ganske velspillende band, som dog gennem koncerten forblev i baggrunden både scene- og lydmæssigt."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA