x

Eks-Swan Lee-trommeslager bag tønderne hos Martin Hall

Eks-Swan Lee-trommeslager bag tønderne hos Martin Hall

Billede: Casper Sejersen

Trommeslageren Emil Jørgensen fra hedengangne Swan Lee har været musikalsk tavs siden gruppens overraskende opløsning i september sidste år. Nu kan man dog opleve ham igen live, nemlig som trommeslager til Martin Halls to koncerter i henholdsvis Århus Teater 19. marts og 24. marts på Vega i København.

Koncerterne bliver Halls første i Århus og København siden 1999, og siden da har Hall kun givet to koncerter, begge sidste år, så forskellige steder som Hindsgavl Slot ved Middelfart og Roskilde Bibliotek. De to nye koncerter er arrangeret i forbindelse med Halls kommende album ”Facsimile”, der er ude 13. februar og bliver hans første soloalbum siden 1999. 30. januar udsender Hall desuden ep'en ”Damage Control” med fem up-tempo-sange, som en modpol til det forholdsvis afdæmpede album. Der er altså ikke tale om en singleforløber i traditionel forstand.

Den øvrige lineup til koncerterne bliver den gamle Hall-samarbejdspartner Johnny Stage (guitar m.m.), kontrobassist Ida Bach Jensen, Jan Stokholte (flygel) og den fransk-canadiske violinist Helianne Blais, der tidligere har spillet med blandt andre Efterklang og også medvirker på det kommende Hall-album.

Martin Halls hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA