x

Manic Street Preachers bekræfter album

Manic Street Preachers bekræfter album

Manic Street Preachers har bekræftet, at de er begyndt at arbejde på et nyt album, der bliver deres 11. studiealbum.

"Jeg prøver at finde et godt ord til den næste plade," fortæller frontmand James Dean Bradfield til Bang Showbiz og tilføjer: "Den er ikke rodet som [2004- albummet] "Lifeblood", som var usammenhængende, og som ikke havde meget livsblod i sig. Faktisk var det meget blodfattigt. Jeg tænker, at vi har skabt noget meget bedre denne gang."

Selvom arbejdet er i gang til Manic Street Preachers kommende album, fortæller Bradfield, at det ikke udkommer før 2014.

Manic Street Preachers' seneste album "Postcards From A Young Man" udkom i 2010, hvor det blev anmeldt til fire stjerner af GAFFAs Kristian Bach Petersen, som blandt andet skrev:

"På deres tiende album er MSP på den svære opgave at følge op på den suveræne Journal for Plague Lovers, der havde tekst af den forsvundne guitarist Richey James. Det sker ved et hop til den anden grøft, med et album der i bred appel minder om bandets største kommercielle succes, This Is My Truth, Tell Me Yours." 

Manic Street Preachers startede som en rebelsk og samfundsrevsende punkrock-kvartet i 1986 og består i dag af James Dean Bradfield (sang, guitar), Sean Moore (trommer) og Nicky Wire (bas). Gruppen debuterede med albummet "Generation Terrorists" i 1992. Den rebelske tone kan tydligt høres på efterfølgerne "Gold Against the Soul" fra 1993 og ikke mindst på hovedværket "The Holy Bible" fra 1994. Bandet blev hurtigt populært og med tiden mere poppet, og de mindre musikklubber blev udskiftet med stadionkoncerter. Gruppens guitarist Richey James Edwards forsvandt sporløst i 1995 og er i dag erklæret formodet død.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA