x

Nomineringerne til Danish Deejay Awards ligger klar

Nomineringerne til Danish Deejay Awards ligger klar

Danish DeeJay Awards afholdes 6. april for sjette gang, og endnu engang skal der uddeles priser i kategorier som Årets Danske Remix og Årets Danske Hiphip-DeeJay.

Flest nomineringer er der blevet til sidste års vinder af Årets Danske Producer-prisen - Anders Trentemøller - der har fået det helt store gennembrud i udlandet i det forgangne år. Trentemøller er nomineret hele 5 gange, og han lægger sig dermed foran Bikstok Røgsystem, der har 3 nomineringer samt 2 til medlemmet Pharfar. Herefter følger L.O.C. med 4 samt Infernal, Track72, Musikk og Kid Massive alle med 3 nomineringer.

Der er i år blevet tilføjet to nye kategorier, hvilket betyder, at der i år også uddeles priser til Årets Danske Talent (der vil blive uddelt til et spirende talent inden for klubmusikken - det kan f.eks. være en producer, en DeeJay eller en artist, som i det forgangne år har rykket frem på scenen) og Årets Danske Klub-Event (der gives til en klubaften/et event på hiphop- eller upfrontscenen).

Danish DeeJay Awards 2006 starter kl. 18.00 med finalen i DeeJay-konkurrencen, Danish DeeJay Battle, hvor 2 kombattanter vil kæmpe bag pladespillerne, og efterfølgende er der naturligvis et Afterparty, hvor der vil blive festet hele natten igennem.

Danish DeeJay Awards 2006 afholdes på Halvandet i København 6. april, og billetter kan købes via shop.djz.dk.

Se alle de nominerede på ddja.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA