Lukas Graham er nummer 1 i Tyskland

Lukas Graham er nummer 1 i Tyskland

I dag udkommer Lukas Grahams selvbetitlede debutalbum i Tyskland, og man må sige, at Graham er kommet flyvende fra start, for i skrivende stund topper albummet den tyske iTunes-hitliste foran så store navne som Rihanna, AC/DC, Coldplay og Alicia Keys.

Lukas Graham har for tiden et tysk top 10-hit med singlen "Drunk In The Morning", der også har gået sin sejrsgang herhjemme, ligesom sangeren og bandet med det samme navn har givet stribevis af koncerter og interviews i Tyskland. Lukas Graham følger dermed op på den succes, som kunstnere som Aura, Medina og Agnes Obel har haft syd for grænsen i de sidste par år.

I Danmark har albummet "Lukas Graham" fået tredobbelt platin for 60.000 solgte eksemplarer, ligesom de har modtaget en Danish Music Award som Årets Nye Danske Navn. For tiden hitter de med singlen "Better Than Yourself (Criminal Mind pt. 2)", som i denne ligger nummer 3 på download-hitlisten.
 
Næste gang du kan høre Lukas Graham i Danmark er i februar/marts, hvor Graham og band spiller følgende steder:
 
7. marts - Greve, Portalen
8. marts - Aarhus, Scandinavian Congress Center
11. marts - København, Store Vega
13. marts - København, Falconer Salen
14. marts - Odense, Odense Idrætshal
16. marts - Aalborg, Aalborg Kongres & Kulturcenter

Køb billetter til koncerterne via GAFFA Live.

På mandag den 26. november bliver de nominerede til GAFFA-Prisen offentliggjort, og så bliver det jo spændende at se, om Lukas Graham er nomineret til noget.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA