x

Uro om Midtfyns Festival

Uro om Midtfyns Festival

Irritation over manglende struktur i forberedelserne til Midtfyns Festival 2006 har angiveligt fået en af tovholderne, Daniel Munk, til tage sit engagement i rockfesten op til revision. Det skriver Fyens Stiftstidende.

”Jeg har kæmpet for at få bygget en struktur op omkring festivalen, men visse omstændigheder har gjort det svært og fået mig til at overveje min position,” siger Daniel Munk til avisen.

Han står booking af musik, men har også fungeret som koordinator bag festivalen og været et af ansigterne udadtil sammen med blandt andre festivalejer Henrik Malmkjær.

Men Daniel Munk mener ikke, at det er bookerens opgave og håber, at festivalen finder én leder. Munk og Malkjær mødtes således søndag for at diskutere strukturen.

Et andet problem for Midtfyns Festival kan blive, at bagmændene bag den mindre Ringe Festival måske har trukket deres støtte til rockfesten. Ringe Festival havde ellers droppet egne planer om et selvstændigt arrangement for amatørbands og ville bakke op om forsøget på at genføde den store festival. Nu fastholder bagmændene bag amatørfestivalen imidlertid deres reservation af Dyrskuepladsen i Ringe weekenden efter, den nye Midtfyns Festival har premiere samme sted.   

Endelig har gaffa.dk erfaret, at festivalens hjemmeside på adressen http://www.dennye.dk er forsvundet igen, selv om den – efter nogen ventetid – blev lagt op fem minutter inde i 2006. Adressen http://www.midtfynsfestival.dk eksisterer dog stadig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA