x

Kashmir: nyt materiale og ny koncertform

Kashmir: nyt materiale og ny koncertform

Kashmir har på det seneste været fuldt beskæftiget i studiet og oplyser, at der udkommer nyt materiale næste år. Samtidig vil de i foråret afholde tre koncerter for et siddende publikum. Det er første gang, at bandet optræder på den måde, og der venter publikum en unik koncertoplevelse. Sætlisten vil bestå af nogle af deres mest kendte sange i ny indpakning, men de vil også spille nogle af de mindre kendte sange, som egner sig godt til den slags koncerter. Om de vil spille helt nye sange, er endnu ikke afklaret.

Koncerterne finder sted i København, Aarhus og Aalborg. På bandets hjemmebane i København er det Falconer Salen, der får besøg, og det bliver den 23. marts. Den 4. april er det Musikhus Aarhus' tur, og dagen efter, nemlig den 5. april, vil de fire rockmusikere optræde i Aalborg Kultur- og Kongrescenter. 

Kashmir er kendte for at give nogle energiske koncerter og for at have et passioneret publikum. Intet mindre end 124 kommentarer fik anmeldelsen af deres album "Trespassers" fra 2010. Pladen fik i øvrigt fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Finn P. Madsen. 

Billetterne til de tre koncerter bliver sat til salg på fredag den 30. november og kan købes via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA