x

GAFFA-Prisen: Forude venter et voldsomt show

GAFFA-Prisen: Forude venter et voldsomt show

11.500 læsere har stemt. Der er fundet nominerede i 17 kategorier, og torsdag aften udløses spændingen om, hvem der løber med de eftertragtede GAFFA-Priser.

Er der to, der er spændte, er det aftenens værter, Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann – tidligere kendt som 2/3 af Drengene Fra Angora:

– Det bliver et voldsomt show. Vi føler os på vores karrierers højdepunkt og glæder os til at styre den danske musikbranches bitch-fight med hård hånd. Det eneste, der ikke må ske, er at alt går galt.

Læs et stort interview med Tolsgaard & Pretzmann i GAFFAs artikelsektion.

Det er tredje år i træk, at vinderne kåres ved et stort prisuddelingsshow, på Bremen Teater i København. Blandt de optrædende er Tina Dickow, EaggerStunn, Christian Hjelm, Medina & The Eclectic Moniker, Magtens Korridorer & Sys Bjerre og Turboweekend, og som sidste navn er DJ Static blevet føjet til plakaten. DJ Static stiller op med et sandt All Star-hold bestående af blandt andre Shaka Loveless, Raske Penge og Jøden.

Blandt de danske kunstnere ligger Lukas Graham lunt i feltet med hele fem nomineringer efterfulgt af Nephew med fire nomineringer og Klumben, Shaka Loveless, L.O.C. og Raske Penge, der hver er nomineret i tre kategorier. Raske Penge medvirker i øvrigt på Klumbens udgivelse og kan dermed også bryste sig af at være nomineret fem gange.

Se i øvrigt et indslag fra GoMorgen Danmark om GAFFA-Prisen fra i morges med Shaka Loveless og Raske Penge her.

GAFFA-Prisen uddeles på Bremen Teater torsdag den 6. december klokken 20. Showet er udsolgt, men kan ses direkte på TV2 Zulu. Læs mere på GAFFA.dk/prisen og se en trailer nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA