Nyhed

Vegas Udvalgte klar med de første navne

Mø og Billow er første navne på Vegas tilbagevendende upcoming-aften

Det er tredje gang at spillestedet Vega i København afholder deres stort anlagte upcoming-arrangement Vegas Udvalgte, som er den 25. januar næste år. De første navne er nu på plakaten, og det er elektro-sangerinden Mø, der sammen med soulgruppen Billow billedet har fået æren af at være de første på programmet.

Der vil løbende blive tilføjet flere navne, da det endelig program er på omkring en god håndfuld bands. Det er Lille Vega og Vegas Lounge, der ligger rum til koncerterne, der sidste år blandt andet bød på navne som Soffie Viemose, Rangleklods, Ulige Numre, Penny Police med flere.

Mø har blot udgivet to singler, men har vundet stor opmærksomhed på sidste, og Karen Marie Ørsted, der er kvinden bag elektropop-projektet, skal blive spændende at opleve i Vegas intime lokaler.


Det samme med soulgruppen Billow, der med frontfigur Bashir Billow har en stærk vokal, som henter inspirationen fra folks som The Roots og Lauryn Hill.

"Vegas Udvalgte skal være et arrangement for alle musikelskere, der gerne vil opleve morgendagens stjerner", skriver Vega om arrangementet, og Lene Vive Kristoffersen, booker i Vega udtaler:

"Med koncepter som Vegas Udvalgte og Ideal Bar Live forsøger vi i Vega hele tiden at hjælpe nye, danske talenter frem, og det er altid fantastisk at se vores arbejde gøre en forskel for de bands. Jeg tror bestemt også, Vegas Udvalgte denne gang kommer til at præge musikåret 2013".

En del af konceptet er desuden, at alle koncerter bliver optaget, og derfor kan man også se udpluk fra sidste års koncerter. For eksempel Ulige Numre fra Vegas Udvalgte 2012 med Sølvvognen.


Hvordan Mø og Billow tager sig ud på Lille Vega og Vegas Lounge, kan du høre den 25. januar 2013, hvor Vegas Udvalgte løber af stablen. Billetter forhandles via Vegas hjemmeside, Billetnet og på posthuse.

ANNONCE