x

USO klar med koncerter

USO klar med koncerter

USO er klar med en ny omgang koncerter efter en lang periode, hvor fokus i højere grad har været omkring studie, albumudgivelse og en del af L.O.C.'s liveshows. Første koncert finder sted den 3. april på Pumpehuset i København, mens de fire koncerter i alt, bliver rundet af på Train i Aarhus.

Det er fem år siden, at USO optrådte live med sit eget set-up, og her gæstede han blandt andet Spot Festival med et hårdtsparkende band med flere medlemmer fra den velspillende gruppe F.U.K.T..

"Elektrisk" er titlen på USOs seneste album, der her på GAFFA fik tre stjerner af hiphop-anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr. Hun kaldte det "et rodet album fra en stærkt rapper", ligesom hun skrev:

"Der skal ikke være nogen tvivl om, at USO er en talentfuld og interessant rapper. Især er hans evne til at speedrappe imponerende, og det gør han en del på dette album. Han har en evne til at fange lytteren med sin intense vokal - uanset om den er blød og nærmest kælen, eller om den er skarp og stram. Tempoet er tilpasset stemningen, og det får det til at virke velovervejet og gennemarbejdet. Samtidig er han også en ganske habil sanger, hvilket han også får luftet ved flere lejligheder."

På albummet finder man bidrag fra L.O.C., Kato, Johnson, Tue Track med flere. I selskab med nogle af de nævnte herrer har USO vundet to Zulu-Awards for "Året Hit" med "Hey Shorty" og L.O.C.-bidraget til "Momentet".

Nu står USO altså atter frem fra sin gode vens L.O.C.'s skygge, og skal ud på scenerne på egen hånd igen. Han siger selv følgenden om den lange ventetid:

"Jeg har ventet med at gå ud live til jeg havde en lang række gode tracks, så jeg kan levere et ordentligt show. Det sker nu".

Hvordan det lyder, kan du høre, når koncerterne starter fra den 3. - 6. april 2013, og du kan købe billetter via GAFFA Live.

USO giver koncert følgende steder i april:

03.04            Pumpehuset - København
04.04            Posten – Odense
05.04            Skråen - Aalborg               
06.04            Train - Aarhus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA