Game sampler Sleep Party People

Game sampler Sleep Party People

Danske Sleep Party People er nu blevet en del af den amerikanske hiphop-kultur. Rapperen Game har nemlig samplet dele af Sleep Party People-sangen "I'm Not Human At All" på nummeret "Pray".

Nummeret er en del af Games femte og kommende album "Jesus Piece", som udkommer i morgen den 11. december, og ud over Sleep Party People-samplet medvirker kunstnere som Kanye West, Kendrick Lamar og 2 Chainz på albummet. "I'm Not Human At All" kommer fra Sleep Party Peoples selvbetitlede debutalbum fra 2010, som scorede fem stjerner i GAFFA på udgivelsesdagen.

Kristian Leth, som har udgivet begge Sleep Party Peoples to album, forklarer til GAFFA, hvordan samarbejdet kom i stand: 

- The Game faldt over Sleep Party People's videoer på nettet, som han blev helt vild med. Han tog nummeret med til Dr. Dre, der trippede over det. Og så lavede de nummeret. De tog kontakt til Speed og Sound ud af det blå. Vi havde ikke regnet med det overhovedet, og det er ikke noget vi selv har forsøgt at placere. Pludselig fik vi bare en mail, der spurgte om de godt måtte bruge samplet, siger han.

Lyt til "Pray" her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA