x

Publikum går amok til System of a Down-koncert

Publikum går amok til System of a Down-koncert

Hundreder af musikfans gik amok til en gratis koncert i går aftes med System Of A Down. Det lovende metalband havde arrangeret koncerten som en pr-event i hjembyen Los Angeles, men alt gik i opløsning.

Problemerne startede, da der mødte 10.000 mennesker op for at deltage i begivenheden - det var cirka 6.500 flere, end der var plads til. De uheldige, der ikke kunne komme ind, valgte så at storme hegnet i stedet.

Derefter aflyste brandmyndighederne koncerten, men det ophidsede bare folkemængden yderligere. Flere løb op på scenen, væltede højttalere og monitorer og stjal instrumenter. I alt blev for op mod 30.000 dollars udstyr stjålet eller ødelagt.

Politiet blev tilkaldt og ankom på hesteryg. De spredte folkemængden, men mødte en del modstand - blandt andet blev der kastet sten og flasker efter dem. Da det hele var overstået, lignede nabolaget en krigszone, komplet med ødelagte biler og knuste ruder.

Siden har System Of A Downs manager udtalt til en lokal TV-station, at urolighederne sagtens kunne have været undgået, hvis blot bandet havde fået mulighed for at spille for folkemængden eller forklare den situationen. Det havde de tilbudt adskillige gange under urolighederne, men forgæves.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA