x

Emmylou Harris klar med duetalbum

Emmylou Harris klar med duetalbum

Allerede i efteråret 2011 kunne GAFFA rapportere, at den navnkundige, amerikanske sangerinde Emmylou Harris planlagde et album sammen med den gamle ven og kollega Rodney Crowell. Og nu er det så annonceret, at albummet Old Yellow Moon sendes på gaden den 26. februar via Nonesuch Records.

Rodney Crowell er en velanset sangskriver i egen ret, og sluttede sig oprindelig til Harris' backingruppe The Hot Band i 1975.

- Jeg hørte Rodney første gang på et demobånd i 1974, og vidste med det samme ud fra hans stemme og tekster, at han havde fat i det rigtige. Vi mødtes kort efter, blev bandkolleger i The Hot Band og indledte et venskab, som er fortsat og vokset over årene. Jeg har altid håbet, at vi en dag ville lave denne plade, og nu kan jeg endelig krydse den af på min liste, udtaler Harris i en pressemeddelelse forud for udgivelsen.

I fin form

Emmylou Harris var senest albumaktuel med Hard Bargain fra foråret 2011, og da hun i august måned besøgte Stockholm, kunne GAFFA berette om en 65-årig sangerinde i fin form.

Man kan allerede nu forudbestille det kommende album via sangerindens hjemmeside, og ved samme lejlighed sikre sig en forsmag på albummet i form af et gratis download af Harris og Crowells udlægning af Hank DeVitos Hanging up my Heart.

Foruden de to hovedpersoner medvirker gamle kolleger som Chad Cromwell, Brian Ahern, Mickey Rafael, James Burton, Glen D. Hardin og Bill Payne på albummet. 

 

Trackliste

1. Hanging Up My Heart (Hank DeVito)
2. Invitation to the Blues (Roger Miller)
3. Spanish Dancer (Patti Scialfa)
4. Open Season (Rodney Crowell/James Thomas Slater)
5. Chase the Feeling (Kris Kristofferson)
6. Black Caffeine (Hank DeVito/Donivan Cowart)
7. Dreaming My Dreams (Allen Reynolds)
8. Bluebird Wire (Rodney Crowell)
9. Back When We Were Beautiful (Matraca Berg)
10. Here We Are (Rodney Crowell)
11. Bull Rider (Rodney Crowell)

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA