x

Vega klar med de sidste to udvalgte

Vega klar med de sidste to udvalgte

Vega har netop offentliggjort de sidste to navne til upcoming-aftenen Vegas Udvalgte, der afholdes den 25. januar i Lille Vega og Vega Lounge. Her optræder seks danske kunsntere, som Vega spår et gennembrud i 2013.

De to sidste kunstnere er det elektroniske band You.You.You. og dj-kollektivet Yo Felles (billedet).

 Tidligere er hiphop/soul-bandet Billow, electrorock-bandet Broke, soulpop-duoen Ivory&Gold og electro-sangerinden MØ blevet offentliggjort, og dermed ligger det samlede program for koncertaftenen Vegas Udvalgte 2013 nu klar.

You.You.You.

Den københavnske trio You.You.You. spiller elektronisk musik med mange forskellige inspirationskilder, og musikken trækker på både post-dubstep a la James Blake, sfrærisk drømmepop a la M83 og manisk techno a la Modeselektor.

You.You.You. spillede i august 2012 på VoxHall til en anden upcoming-festival, Oppenheimers Eftermiddag, hvor GAFFAs udsendte blandt andet skrev følgende:

"You.You.You. spiller melodisk elektropop med en lineup bestående af vokal, keyboard og trommer – sidstnævnte til tider elektroniske. I sanger Rasmus Poulsen (ikke at forveksle med Rasmus Poulsen alias Raske Penge) har de en karismatisk frontfigur med en fyldig og vidtfavnende stemme – der sine steder ubesværet når op i falsetten – og en udadvendt attitude, der på VoxHall bragte ham langt ud over scenekanten, også selvom salen stadig langtfra var fyldt. Sangene var generelt velskrevne og havde ofte en melankolsk undertone, uanset om tempoet var højt eller medium, og numre som "Astronauts" og "Princess" kunne godt gå hen og blive radiohits."

Læs mere om You.You.You.

Yo Felles

Dj-kollektivet Yo Felles (billedet) består af de tre københavnske dj's/producere Julius Sylvest, Dixone og Eloq. Både individuelt og sammen er disse tre blandt de mest toneangivende dj's og producere på den danske klubscene lige nu.

 Trioen har i deres dj-sæt fokus på beatet, rytmen og ikke mindst bassen.

Læs mere om Yo Felles

Læs mere om Vegas Udvalgte 2013.

Billetsalg via Vegas hjemmeside, Billetnet og på posthuse.

Vegas Udvalgte blev første gang afholdt i januar 2011 med Let Me Play Your Guitar, Emma Acs, Panamah, Our Broken Garden og Freja Loeb og i 2012 med Penny Police, Shaq Boosie, Death Valley Sleepers, Soffie Viemose, Ulige Numre og Rangleklods. Disse navne spåede Vega et gennembrud i henholdsvis 2011 og 2012, og den spådom må man sige i hvert fald i nogen grad er kommet til at holde stik, hvor især Emma Acs, Panamah, Freja Loeb, Ulige Numre og Rangleklods har oplevet pæn succes – sidstnævnte også uden for landets grænser.

 
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA