x

Mudhoney på vej med album og dansk koncert

Mudhoney på vej med album og dansk koncert

Et af de ældste og mest indflydelsesrige bands på Seattles rockscene, Mudhoney, er på vej med deres tiende album "Vanishing Point", der bliver fulgt op af en koncert på Loppen i København 24. maj. Koncerten bliver gruppens eneste i Skandinavien i denne omgang.

Albummet "Vanishing Point" er på gaden 2. april på det stilskabende Seattle-pladeselskab Sub Pop, der blandt meget andet også udgav Nirvanas første album "Bleach" i 1989.

Mudhoney blev dannet i 1988 efter opløsningen af bandet Green River, hvis medlemmer blandt andet talte de senere Mudhoney-medlemmer Mark Arm (sang og rytmeguitar) og Steve Turner (lead-guitar) og de senere Pearl Jam-musikere Jeff Ament og Stone Gossard. Mudhoney debuterede i 1989 med et selvbetitlet album og har siden udgivet en lang række album, senest "The Lucky Ones" fra 2008. Gruppen er langtfra det mest kommercielt succesfulde på Seattles grungescene, men har opnået stor anerkendelse for deres blanding af heavyrock, blues og punk, der har inspireret mange andre bands.

Forsalget starter fredag 04.01.2013 klokken 10.00 på Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA