x

Frank Ocean taget for marijuana-besiddelse

Frank Ocean taget for marijuana-besiddelse

Da Frank Ocean i sommer debuterede med albummet Channel Orange havde han allerede leveret materiale til navne som Beyoncé og Justin Bieber - og en del anmeldere var da også enige om, at han slap ualmindeligt heldigt fra sit første album i eget navn. Således også GAFFAs anmelder, som tildelte skiven hele seks stjerner.

Nu er sangeren imidlertid løbet ind i problemer på sin succesfulde færd, idet han efter et møde med politiet i Mono Country, Californien kan se frem til op til flere sigtelser. 

Da ordensmagten stoppede sangeren nytårsdag lugtede bilen nemlig umiskendeligt af marijuana - eller pot, om man vil - og ved en efterfølgende undersøgelse fandt politiet da også en lille pose med den tørrede urt, der som bekendt fortsat er illegal de fleste steder.

Droppet af Tarantino

Samtidig kunne det konstateres, at Ocean benyttede sig af et ugyldigt kørekort - og det blev naturligvis ikke bedre af, at han samtidig kørte med væsentligt højere hastighed end tilladt på den pågældende strækning.

Vi gemmer dog eventuelle vittige ordspil om at være på dybt vand og ikke at kunne bunde, til hr. Ocean eventuelt måtte rende ind mere alvorlige problemer på et senere tidspunkt. 

Den uheldige sanger måtte for nylig lide den tort at se sit bidrag til Tarantinos nye film Django Unchained sløjfet fra det endelige soundtrack. Sangen kan til gengæld høres her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA