x

Dance With Dirt er snart klar med debut

Dance With Dirt er snart klar med debut

Den danske hardrockgruppe Dance With Dirt, der var en af de tre vindere af talentkonkurrencen KarriereKanonen 2012, har deres debutalbum lige om hjørnet.

"We Are Dance With Dirt" er titlen på et album, der - i følge bandet selv - er lige så umiddelbart og løsrevet fra tid og sted som drengene i bandet. Albummet udkommer den 18. februar. De 11 sange tager udgangspunkt i kemien, der er mellem de fire nordjyske fyre, der har udnævnt sig selv som bonderøve.
 
"Der hvor vi kommer fra, er der marker overalt," udtaler sanger/guitarist Magnus Jakobsen. "Hører du ikke høj musik og drikker bajere, sker der ingenting. Jeg husker, min opvejning af kedsomheden var at lægge mig op på taget af laden med et livealbum med D-A-D i ørerne og tænke: 'Det er det her, jeg skal'."
 
Den nordjyske kvartet vil gerne gå i samme musikalske retning som Led Zeppelin, The Who, Nirvana, Guns 'N' Roses, Muse og Foo Fighters. De skriver sange om fester, piger og udlængsel, "for når alt bliver for trægt, alt bliver for kedeligt, eller alt bliver for indadvendt, er det rocken, som sætter folk fri."
 
Deres alternative rock fangede P3's opmærksomhed i 2012, og udover sejren i konkurrencen KarriereKanonen fik deres 1. single "Flush" fin airplay på P3. Bandet er klar til at tage rocken op, og de vil gerne sættes i samme bås som succesfulde bands som The Floor Is Made Of Lava og Kellermensch.
 
"We Are Dance With Dirt" udkommer ved Target Distribution som sagt den 18. februar, og det fejrer drengene med releasekoncerter på BETA i København den 15. februar, Ambassaden i Aarhus den 16. februar, og i Aalborg på et endnu ikke fastlagt sted den 22. februar.

KarriereKanonen har i øvrigt netop åbnet for tilmeding til 2013-udgaven af talentkonkurrencen. Læs mere her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA