x

Lars and the Hands of Lights toer er lige om hjørnet

Lars and the Hands of Lights toer er lige om hjørnet

Det danske band Lars and the Hands of Lights andet album, "Time To Glow", bliver budt velkommen med en helt ny video til singlen "End of Summer." Albummet udkommer den 8. april 2013. Se "End of Summer"-videoen nedenfor.

Singlen "End of Summer" er – ifølge bandet selv – en intim, indfølt og iørefaldende popaffære fra Lars Vognstrups hånd. Bandet synes også, at det nye album rummer masser af melankoli og livsglæde.

Videoen til "End of Summer" dyrker samme temaer som sangen selv. Skudt som en performance-video med inspiration fra tv-performances i 70'erne og 80'erne og med et langsommere klippetempo og mere dvælen ved sangerne og selve fremførelsen af sangen, end vi er vant til i dag. Projektionerne gør brug af optagelser fra surf-filmene "Californians" og "The Living Curl" af Jamie Budge. Surfbølgerne med surfende legender er den visuelle baggrund for sangen. Videoen er skudt en aften i Bellacenteret mellem to udstillinger for at benytte de store, hvide flader. Instruktøren er Peter Harton, der også har instrueret videoen til "Me Me Me" fra Lars and the Hands of Lights debutalbum "The Looking Glass." Senest har Harton instrueret Rytteriet for DR.

Frontmand Lars Vognstrup fik i 2011 en datter, og samtidig med at være blevet far har Lars opbygget studie og produceret musik. Tiden er også blevet brugt på sangskrivning, og det er der kommet et par håndfulde nye sange ud af, sange som nu danner albummet "Time To Glow".

I 2010 udkom debutalbummet "The Looking Glass". Singlerne "Me Me Me" og "Hey, My Love, Hey Love!" havde gennemslagskraft både i Danmark og i udlandet. Herhjemme blev "Hey, My Love, Hey Love!" Ugens Uundgåelige på P3, og Lars and The Hands of Light blev nomineret til P3 Guld, men det var især "Me Me Me" der banede vejen for gruppens karriere i Frankrig, Benelux og Tyskland. I Frankrig spillede bandet på nogle tv- og radioshows.

Se videoen til "End of Summer":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA