x

Frost 2013 klar med gratis natkoncerter og skøjtedisko

Frost 2013 klar med gratis natkoncerter og skøjtedisko

Den københavnske februarfestival Frost 2013 kan nu tilføje skøjtedisko og gratiskoncerter til programmet.

Frost 2013 har nye arrangementer klar, hvilket kommer til at indebære engelske Egyptian Hip Hop og danske Bon Homme, som giver natkoncerter på Bremen Teater, mens WhoMadeWho spiller dj-sæt på en skøjtebane.  

"Tømmermands-disko" på skøjtebanen

Der findes ifølge Frost-arrangørerne ingen bedre kur mod tømmermænd end rigelige mængder frisk luft i lungerne, usikre fødder i skøjter og disko på is. Musikken leveres af WhoMadeWho (billedet), der sidste år gav en meget rost Frost-koncert i Store Vega, og på Frost 2013 vender gruppen tilbage.

Søndag den 10. februar kan man pleje sine tømmermænd – eksempelvis efter Foxygens natkoncert på Bremen Teater 9. februar – på skøjtebanen på Toftegårds Plads. Og dét akkompagneret af et særligt dj-sæt fra WhoMadeWho, som de ellers kun turnerer med uden for Danmarks grænser, hvor de blander de medbragte tracks op med live-elementer.

Gratis natkoncerter


Hver lørdag under Frost 2013 inviteres gæsterne til gratis natkoncert i Bremen Teaters foyer, hvor festen, i samarbejde med Natbar, vil fortsætte til den lyse morgen. Amerikanske Foxygen er som nævnt allerede offentliggjort til den 9. februar, og nu afsløres også hvilke bands, der underholder de øvrige weekender.
 
16. februar kan man opleve Lars and the Hands of Light. Gruppen udsender nyt album i løbet 8. april, og det bliver en af de første muligheder for at opleve de nye numre live. Læs mere om bandets nye album her.

Frost har tidligere annonceret, at bandet skulle dele scene med Ducktails på Stengade, men har nu opgraderet dem til at få det dunkle spotlys i Natbaren helt for sig selv.

En uge senere står bandet Egyptian Hip Hop på scenen med deres bud på en natkoncert. Selv om der hverken er særlig meget Egypten eller hiphop over de fire gutter, så kommer de rundt i genrehjørnerne på deres debut "Good Don't Sleep", der udkom i oktober måned. De forskellige genrer, der kan høres, indebærer indierock, electropop, funk, prog- og mathrock og shoegaze.

Sidst, men ikke mindst, kigger WhoMadeWho-medlemmet Tomas Høffding forbi med sit electropoppede soloprojekt Bon Homme. Høffding arbejder lige nu på et nyt album, som udkommer i løbet 2013. Live styrer han selv mikrofon, computer, keyboard og sin uundværlige bowlerhat.

Frost er en række koncerter, der for tredje år i træk finder sted på etablerede spillesteder og unikke locations i februar måned i København. Læs meget mere på festivalens hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA