x

Carpark North leger med Peter Gabriel

Carpark North leger med Peter Gabriel

En ny remix-app er klar i AppStore. Den hedder MusicTiles, og i denne app er Carpark North kommet i selskab med sange fra Peter Gabriels album "So".

"Vi har fået den ærefulde placering som default sang, hvilket betyder at alle, der downloader MusicTiles automatisk får "More" (Carpark North-sang fra 2008-albummet "Grateful", red.) at høre som den første sang. Man kan nærmest sige, at vi er blevet soundtrack til app'en," siger Lau Højen fra Carpark North.

Carpark Norths Søren Balsner har desuden remixet tre af Peter Gabriels sange. De kan nu downloades i MusicTiles.

"Det har været en stor ære og meget interessant at dykke ned i de originale optagelser fra 'So'. Det er de færreste, der får lov at høre Peter Gabriels vokal helt råt, men med MusicTiles får alle nu den chance", udtaler Søren Balsner.

Peter Gabriel udgav i 1977 sit første soloalbum efter i 1967-75 at have været forsanger i Genesis. Siden da har karrieren vokset sig stor, og han har i dag udgivet ni studiealbum, to livealbum, 36 singler, fire opsamlingsalbum og en enkelt ep. Desuden har han lavet 27 musikvideoer og fire soundtracks. Gabriels nyeste materiale er et livealbum, der blev udgivet i 2012. Han giver koncert i Jyske Bank Boxen i Herning 28. september.

Carpark North har i løbet af deres eksistens udgivet tre plader henholdsvis i 2003, 2005 og 2008. Derudover har de lavet et enkelt opsamlingalbum fra 2010 med navnet "Best Days". Bandet har desuden udgivet 15 singler, hvor fem af dem har været "Ugens Uundgåelige" på P3.

App'en MusicTiles kan købes i AppStore.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA