x

Vandt du Editors?

Vandt du Editors?

Billede: Jacob Dinesen, fra EuroSonic-festivalen i Groningen, Holland, medio januar 2006

Da den engelske guitarrockkvartet Editors gæstede Danmark i oktober, spillede de op for et udsolgt Loppen, der dansede sig svedige til sange fra gruppens fortrinlige debutalbum "The Back Room". Et album, der byder på én gang dansabel, tempofyldt, melodiøs og samtidig let melankolsk guitarrock med en mørk undertone, der især skyldes frontmand Tom Smiths dybe stemme, som leder tankerne hen på Joy Divisions Ian Curtis, Echo And The Bunnymens Ian McCulloch og Interpols Paul Banks. Og et album, der også har givet gruppen et par pæne radiohits herhjemme.

Nu vender bandet tilbage, og denne gang er det Store Vega, der 19. februar får lov til at nyde godt af bandets selverklærede "Dark Disco". Og det er et Editors i storform, at dømme efter den koncert, GAFFA overværede for nylig ved EuroSonic-festivalen i Groningen i Holland. Og du havde nu muligheden for at vinde sæt af to billetter til Vega-koncerten stillet til rådighed af Tuborg. Og pladeselskabet VME havde spædet til, så du oven i det kunne vinde albummet ”The Back Room” og Editors' nye single ”Blood”, der blandt andet indeholder et remix af sangen, der er hentet fra debutalbummet.

Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Munich.

De heldige vindere, der har fået præmierne tilsendt, følger nedenfor. Tillykke!

Marlene Ahrens
2500 Valby

Martin Jacobsen
6100 Haderslev

Nina Olofsson
1721 Kbh. V

Klaus Sønder
2670 Greve


Editors' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA