x

Vesterbro Festival åbner for bandtilmeldinger

Vesterbro Festival åbner for bandtilmeldinger

Forberedelserne til dette års upcoming-festival Vesterbro Festival er i fuld gang. Fra i dag og frem til 4. marts 2013 kan bands og solister søge om deltagelse på dette års Vesterbro Festival, der finder sted i perioden 18.-19. maj 2013.

Ansøgning til Vesterbro Festival foregår elektronisk på www.vesterbrofestival.dk. Et uvildigt musikudvalg bestående af musikere, branchefolk og musikjournalister vil stå for udvælgelsen af bands til Vesterbro Festival 2013. Formålet med festivalen er at præsentere det bedste inden for ny dansk musik. Reglerne for deltagelse er enkle: Bands og solister skal præsentere deres egen musik og være usignede.

Festivalen er åben for alle rytmiske musikgenrer. Bands offentliggøres løbende efterhånden, som de udvælges, og det endelige program offentliggøres den 29. april 2013.

Information og oplysninger om tilmelding kan ses på festivalens hjemmeside www.vesterbrofestival.dk

På Vesterbro Festival 2012 optrådte blandt andre Echo Me, MC Einar & KunTakt, Rosemary, Tudsegammelt og LSD On CIA. Sidstnævnte kan ses på ovenstående foto, der blev taget på festivalen og i øvrigt vandt GAFFA Photo Award 2012.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA