x

Beyoncé fortæller om kommende album‏

Beyoncé fortæller om kommende album‏

Beyoncé fortæller til Billboard.com, at hun til sit kommende unavngivne album arbejder sammen med Justin Timberlake, Timbaland, Pharrell og Dream. Til Billboard forklarer hun: "Vi startede alle fem i 1990'erne, da R&B var den vigtigste musikgenre. Det vil vi alle fem gerne have tilbage. Den følelse som musikken gav os dengang."

Det tidligere Destiny's Child-medlem har da også tidligere med stor succes benyttet sig af indtil flere producere på samme album. Sidst Beyoncé Giselle Knowles udgav et album var i 2011 med albummet "4".

Arbejdsmetode

Beyoncé fortæller om sin måde at skrive sange på: "Jeg plejede at starte med teksterne og derefter finde på musikken. Ofte var teksten noget jeg havde i hovedet, som jeg så senere satte musik til. Nu skriver jeg oftere sammen med andre, og så starter vi som regel med sangens titel eller koncept af, hvad det er, jeg har lyst til at fortælle med sangen. Derefter arbejder vi samtidig med både tekst og musik."

Inspiration

Om inspirationen til det kommende album fortæller Beyoncé: "Jeg har altid min Prince- og rock/soul-inspiration, men ellers er det mest R&B. Der er lidt D'Angelo og noget 60'er doo-wop og så selvfølgelig inspiration fra Aretha og Diana Ross.

Den storsælgende amerikanske sangerinde, der sidst besøgte Danmark i 2009, lægger altså i den grad op til et spændende mix rent musikalsk og samarbejdsmæssigt på den kommende plade. Der er endnu ikke fastsat en udgivelsedato på det kommende album.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA