x

Justin Timberlake løfter sløret for ny musik

Justin Timberlake løfter sløret for ny musik

De tre sidste dage har Justin Timberlake haft en nedtælling kørende på sin hjemmeside. Nedtællingen er nu afsluttet, og Timberlake kan afsløre, hvad han har i ærmet: Dels en ny single med titlen "Suit & Tie" med gæsteoptræden af Jay-Z, dels et nyt musikalsk projekt betitlet "The 20/20 Experience". Timberlake bruger ikke ordet album, men man må formode, det er det, han taler om, og det bekræftes også af hans pladeselskab RCA. Musikken er indspillet siden juni 2012, og Timberlake fortælller, at den både er inspireret af de kunstnere, han lyttede til som barn og ung og af "nogle nye muser, jeg har opdaget undervejs".

Singlen er netop udkommet og er skrevet og produceret af Timberlake i samarbejde med blandt andre Timbaland, mens "The 20/20 Experience" udkommer i løbet af 2013. Det bliver Timberlakes tredje soloalbum og hans første siden "FutureSex/LoveSounds" fra 2006.

Justin Timberlake brød igennem i slutningen af 90'erne som sanger i boybandet *NSync og udgav i 2002 det storhittende soloalbum "Justified". Han har i de senere år også arbejdet som skuespiller, blandt andet i filmen "The Social Network".

Hør "Suit & Tie" her.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA