x

Beyonce: Stjerner arbejder for hårdt

Beyonce: Stjerner arbejder for hårdt

Destiny's Child-sangeren Beyonce har erklæret sin forståelse ovenpå Mariah Careys sammenbrud. "Så mange mennesker vil have én til så meget, at det er meget svært at finde tid til sig selv. Det er enormt vigtigt at omgive sig selv med mennesker der elsker én og fortæller én, hvornår man skal sætte farten ned", siger sangerinden.

"Det er meget normalt at blive træt i den her branche og jeg synes det er fedt at hun tager sig en pause," slutter Beyonce, der ikke helt synes at have forstået alvoren af det sammenbrud, der ledte til Careys indlæggelse for en måneds tid siden.

Kommentaren kommer ovenpå en række sammenbrud blandt amerikanske showbiz-stjerner, blandt andet måtte Backstreet Boys' AJ Mclean på rehabilitationsklinik fornylig, mens sangerinder som Stevie Nicks og Janet Jackson lider under alvorlige helbredsproblemer.

Også Aaliyahs død i et flystyrt forklares i branchekredse med travlhed. Sangerinden tog en tidligere afgang end planlagt, fordi hun skulle hjem og genindspille replikker til spillefilmen "Queen Of The Damned".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA