x

Hør ny Nik & Jay-single hos superfan

Hør ny Nik & Jay-single hos superfan

Nik & Jay udgiver 28. januar deres næste single, "United", som bliver forløberen for deres kommende ep, "Copenhagen Pop Cartel", der udkommer til marts og gæstes af Søren Huss, Morten Breum, den tyske sangerinde Lisa Rowe med flere. Sangene er denne gang på engelsk. "United" er i øvrigt skrevet i samarbejde med Aura Dione.

Du kan dog allerede nu lytte til Nik & Jays nye single. Alt, du skal gøre, er at ringe til en af deres største fans, Emil Hyrdum. De mange fans betyder nemlig meget for Nik & Jay, og de har derfor givet ham ansvaret for at dele deres nye single med resten af fanskaren.

Med hjælp fra 3Friendtones, en ny app, som i stedet for en traditionel opkaldstone afspiller en selvalgt sang, når nogen ringer til dig, vil fans af Nik & Jay frem til den 28. januar nemlig kunne høre "United" ved at ringe til Emil på hans mobil, der har nummeret 31 31 00 00. Du kan følge også Emils hverdag med en sandsynligvis meget aktiv mobiltelefon de næste to uger på Nik & Jay samt 3's Facebook-side. Det koster kun almindelig telefontakst at lytte til sangen. App'en 3Friendtones kan prøves gratis i en måned og koster herefter ni kroner per måned.

Den nye single er Nik & Jays første udspil siden deres EM-sang "Vi Vandt I Dag" fra april 2012.

Nik & Jay debuterede i 2002 med singlen og albummet af samme navn som duoen. Begge dele blev store hits, og de har siden udgivet albummene "2" (2004), "3: Fresh, Fri, Fly" (2006) og "Engle Eller Dæmoner" fra 2011 og haft en lang række hitsingler.

Se videoen til en anden ny Nik & Jay-sang, "Live 4 Today" her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA