x

Magtens Korridorer vælger supportbands

Magtens Korridorer vælger supportbands

Den 19. januar afholder Tak Rock og Magtens Korridorer en koncert i Pumpehuset. I den forbindelse har Magtens Korridorer netop udvalgt to upcoming bands til at varetage supporttjansen: Two Trick Pony og The Army. Og som om det ikke var nok, er det nyligt albumdebuterende band Motor også blevet programsat som opvarmning.

Two Trick Pony har med tre piger i front og en fyr på trommer fundet en lyd, der ifølge dem selv bedst kan kategoriseres som lo-fi noise-pop. Bandet optrådte både på Live Camp på Smuk Fest og på Peter Gift til Pre-Spot Party i sommer. De var desuden månedens demo og fik fem stjerner i GAFFA i maj 2012 med blandt andet følgende ord: "En feminin, guitarbaseret indiepop. (…) man kan også bare lade sig forføre af de mange melodier, den dejlige stemning og de to pigestemmer, der smyger sig op ad hinanden."

The Army består af en flok rutinerede herrer fra den københavnske musikscene. Det er storladen rock med tunge riffs, masser af kor og fængende melodier. De beskriver deres musik med følgende ord: "Forestil dig, at Queen, Soundgarden, Them Crooked Vultures og Foo Fighters havde et stort gang bang…. og fik børn! Børnene hedder The Army."

Motor udgav i efteråret 2012 deres debutalbum "Da Capo Gorilla". Bandet består af sanger og guitarist Rasmus Madsen fra Fanø – søn af Johnny – samt Søren Poulsen (trommer), Henrik Poulsen (bas) og Søren Zahle (guitar). De tre sidstnævnte har også i en årrække spillet sammen med Peter Sommer.

Normalt spiller Magtens Korridorer for fulde huse på større spillesteder og festivaler, så denne koncert er en mulighed for at opleve et af Danmarks mest roste livebands i forholdsvis intime rammer. Gruppen debuterede i 1998 med albummet "Bagsiden Af Medaljen", som kun fik beskeden og dårlig presseomtale – eksempelvis 1 stjerne i GAFFA – men kom stærkt tilbage i 2005 med albummet "Friværdi", der blev en stor anmelder- og publikumssucces. De har siden udgivet yderligere tre velmodtagne album samt senest, i oktober 2012, opsamlingen "Spil Noget Vi Kender".

Nyt koncept: SupportØl
Pumpehuset introducerer i samme ombæring konceptet SupportØl. Det vil være et tilbagevendende tiltag, som basalt set handler om, at man kan købe øl til en 10'er, mens supportbandet spiller.

"Vores gæster skal genopdage glæden ved supporten. Spillestedernes absurde ølpriser og øget glæde ved alt velkendt har udsultet den danske supportkultur. Nu skal musikelskerne tilbage i folden og opleve det fantastiske, danske undergrundslag – og hvis lavere ølpriser kan stimulere lysten, så bidrager vi gerne," udtaler Pumpehusets direktør Ronnie Hansen.

De kolde øl koster således blot 10 kr. fra dørene åbner og til supporten er halvvejs gennem sættet, i dette tilfælde indtil omkring klokken 20.00.

Køb billetter til koncerten via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA