x

Helsinki Poetry er klar med første video fra Saigon

Helsinki Poetry er klar med første video fra Saigon

Miami, Tokyo, Manchester, men først Saigon. Den danske elektropop-duo Helsinki Poetry er taget af sted på første del af det, de beskriver som en musikvideo-odyssé, der ligesom deres kommende debutalbum "Transport" skal formidle grænsebrydende stemningsindtryk fra storbyer kloden rundt. Albummet udkommer 1. marts.

Den første musikvideo hører til nummeret "Saigon" og skal skydes i byen med samme navn, hvor Helsinki Poetry har sat sig for at finde og filme de smukkeste og vildeste oplevelser, en dansker kan opdrive i Vietnam. Her er deres første video og rejsebrev fra deres oplevelser:

"Touchdown i Saigon, og vor søgen efter grænseoverskridende oplevelser til vores kommende musikvideo er hermed påbegyndt.

Byen er voldsom. Eksotiske gadekøkkener ligger side om side med baggårdsklubber. Gaderne er en vrimmel af gemytlige børnefamilier og spontane slåskampe. Absint og opium serveres i baglokalerne, mens værtshuset på den anden side af gaden viser Manchester United vs. Liverpool. Her - midt i al vivar - pisker vi rundt og prøver at blive en del af byen.

Således forløb de første unge nattetimer i går - inden det hele tog lidt overhånd."

Se videoen nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA