x

Rygterne går: J.Lo skyld i Mariahs sammenbrud

Rygterne går: J.Lo skyld i Mariahs sammenbrud

Ifølge The New York Post er Jennifer Lopez indirekte skyld i Mariah Careys sammenbrud for en måned siden. Mariah gik helt ned efter hun opdagede, at Lopez' sang "Be Real" var baseret på samme sample som hendes egen "Loverboy".

Problemet var ikke bare, at Lopez' sang ville udkomme før Careys, men også at Carey følte sig bevidst saboteret. Før udgivelsen af "Loverboy" havde hun forladt både kæresten Tommy Mottola og hans pladeselskab, Sony, der også udgiver Lopez. Carey mistænkte nu Mottola for at have givet Lopez samplen for at ramme hende.

Modviljen mod Jennifer Lopez viste sig i et interview, Carey gav i juni. Da intervieweren citerede Lopez for at påstå, at hun altid får otte timers søvn om natten, sagde Mariah Carey: "Hvis jeg ikke behøvede at synge mine egne sange, kunne jeg også sagtens få tid til det."

Hidtil har rygtemøllen hældt til den opfattelse, at det var bruddet med kæresten, der førte til det "psykiske og følelsesmæssige" sammenbrud. Hvis de her rygter holder stik, var det altså mere forretningerne end følelseslivet, der gik den benhårde businesswoman på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA