x

Pretty Maids på vej med 14. album

Pretty Maids på vej med 14. album

Det utrættelige danske hardrockband Pretty Maids udgiver 22. marts deres 14. studiealbum, "Motherland". Albummet udkommer samme dag i hele Europa via det italienske selskab Frontiers Records, herhjemme i samarbejde med Target Distribution.

Albummet er produceret af den særdeles erfarne Jacob Hansen (blandt andre Volbeat, The Storm, Dúné). Tirsdag d. 22. januar udsendes albummets første single og video, "Mother Of All Lies".

I forbindelse med udgivelsen af "Motherland" giver Pretty Maids en eksklusiv koncert på Hard Rock Cafe i København torsdag den 21. marts. Overskuddet fra denne koncert går ubeskåret til Børnecancerfonden. Koncerter på mange af årets danske og europæiske sommerfestivaler og en efterfølgende efterårstour er ved at falde på plads.
 
Pretty Maids blev dannet helt tilbage i 1981 i Horsens og albumdebuterede i 1984 med "Red, Hot And Heavy". De har gennem årene haft pæn succes i ind- og udland, ikke mindst Japan. Deres seneste album er "Pandemonium" fra 2010, et album som nåede en yderst respektabel 15. plads på den danske albumhitliste. Albummet fik fire stjerner fra GAFFAs anmelder Keld Rud, der blandt andet skrev:

"Det er fortsat voluminøs og svulstig melodisk heavy rock af første kaliber, der leveres, med læssevis af det hele, men der er en kant og et bid, man ikke har kunnet opleve hos Pretty Maids længe."

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA