x

Kesi er øverste nyhed på hitlisten

Kesi er øverste nyhed på hitlisten

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. I denne uge er ugens højeste nyhed på albumhitlisten Kesi og hans mixtape "Ung Hertug", der går ind på en 5. plads. Ellers skal vi ned i bunden af top 40 for at finde flere nyheder, nemlig Miguel og hans "Kaleidoscope Dream", der er ny som nummer 37, og Solange, der går ind som nummer 40 med ep'en "True".

Lukas Graham ligger som i sidste uge i toppen af albumhitlisten med det selvbetitlede debutalbum, mens snart turnéaktuelle Nephew går op på en andenplads med "Hjertestarter", og Marie Key er nummer 3 med "De Her Dage".

Vi finder også et par re-entries på albumhitlisten, nemlig den genopstandne David Bowie, der går ind på en 38. plads med det ti år gamle opsamlingsalbum "Best of Bowie" efterfulgt af Coldplays "Mylo Xyloto", der er tilbage på hitlisten som nummer 39.

Tracklisten har en ny etter i denne uge, nemlig Will.I.Ams "Scream & Shout", der også – som i sidste uge – topper streaminghitlisten. Førnævnte David Bowies comebacksingle "Where Are We Now?" – hans første i 10 år – er i øvrigt gået ind på en andenplads på tracklisten.

Den såkaldte bit-album-hitliste, der tæller downloads fra abonnementstjenester, toppes i denne uge af Backseats "Seasoned & Served", mens den tilsvarende trackliste for enkeltnumre som i sidste uge har Bruno Mars og "Locked Out Of Heaven" som nummer 1.

Se alle de officielle danske hitlister her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA