x

Go Go Berlin tager på Danmarksturné

Go Go Berlin tager på Danmarksturné

GAFFA skrev tidligere på måneden en guide til de navne, som GAFFA tror på bliver store i 2013. Og et af dem er det aarhusianske rockband Go Go Berlin.

Go Go Berlin har fået god vind i sejlene i 2012 for deres medrivende koncerter, blandt andet som opvarmning for The Blue Van, og de har netop påbegyndt en omfattende Danmarksturné på Skanderborgs nystartede spillested, Walthers Musikcafé – som i øvrigt modtog GAFFA-Prisen "Årets skulderklap" i december – og fortsætter med shows over hele landet og et par stop i Tyskland.

Go Go Berlin spiller også en større festivaltour til sommer, inden tourbussen igen til september vender mod Tyskland og resten af Europa. Bandet har nemlig allerede skrevet kontrakt med et af de største bookingbureauer i Tyskland, der blandt andet også booker koncerter til Medina, Tina Dickow, Carpark North med flere i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Bandet indspiller for tiden sange til deres debutalbum, som forventes ude i efteråret 2013. Bandet har på nuværende tidspunkt ikke udgivet noget som helst, og det er ganske usædvanligt, at et band spiller så mange koncerter – tilmed i flere lande – uden en udgivelse af nogen art. På dette niveau kan de sammenlignes med Lukas Graham i efteråret 2011.

Go Go Berlin er i øvrigt et af de to bands, der har Thomas Bredahl (eks-Volbeat) og Stefan Facius som management team.

GAFFAs anmelder Line Bang tildelte i september Go Go Berlin på VoxHall fire stjerner og skrev blandt andet: "Go Go Berlin er indtagende og helt ufatteligt krukkede, men holder den gående dels på deres drengede charme, dels på den kendsgerning, at de faktisk er ret gode musikere."

Turnedatoer:

17.01    Skanderborg, Walthers Musikcafé (er afholdt)
18.01    Roskilde, Gimle
25.01    Herning, Fermaten
26.01    Ringkøbing, Generator
01.02    Fredericia, Ungdommens Hus
02.02    Vejle, Bygningen
07.02    Slagelse, Badeanstalten
08.02    Sønderborg, Sønderborghus
21.02    Aalborg, Viva La Revolution
22.02    Kolding, Pitstop
07.03    Hamborg, Molotow Bar
08.03    Osnabrück, Kleine Freiheit
18.04    Esbjerg, Tobakken
19.04    København, Beta
26.04    Vordingborg, Stars
16.05    Randers, Tante Olga
17.05    Odense, Kansas City

Køb billetter via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider.

Se Go Go Berlin live fra Danmarks Grimmeste Festival 2011:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA