x

Nye rygter om genopstandelse

Nye rygter om genopstandelse

Endnu en gang dukker nye indicier op på, at Smashing Pumpkins er undervejs med at blive gendannet, og denne gang synes tegnene at være tydeligere end nogensinde.

Det er ikke mere end et par uger siden, at det rygtedes, at Smashing Pumpkins ville headline den californiske festival Coachella til april. Disse rygter er siden blevet skudt i sænk, men nu kan Billboard imidlertid fortælle, at pålidelige kilder har afsløret, at Smashing Pumpkins har underskrevet en management-aftale med Jared Paul og Paul Geary hos Front Line Management.

Billboard erfarer endvidere, at frontmand Billy Corgan og den tidligere Pumpkins-trommeslager Jimmy Chamberlin snart vil indlede arbejdet på et nyt studiealbum. I så tilfælde vil det blive bandets første siden albummet "MACHINA/The Machines Of God" fra 2000.

Hverken den tidligere guitarist James Iha eller bassisten D’arcy Wretzky skulle være inkluderet i genforeningen, men den tidligere Hole-bassist Melissa Auf Der Maur, der erstattede D’arcy i Smashings døende dage, stiller sig efter eget udsagn gerne til rådighed for Corgan og Chamberlin.

"Så længe Billy har Jimmy, kan han lave en rigtig Pumpkins-plade,” udtaler Melissa. Hun er endnu ikke blevet kontaktet vedrørende et eventuelt samarbejde med bandet, men over for Billboard udtaler hun, at hun er klar til at træde til, hvis det skulle være nødvendigt og ønsket.

Corgans hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA