x

NorthSide præsenterer releasekoncert med Dúné

NorthSide præsenterer releasekoncert med Dúné

Fredag 25. januar giver Dúné en gratis koncert i Pumpehuset med materiale fra det kommende album "Wild Hearts". Koncerten præsenteres af NorthSide i samarbejde med Royal Beer.

Dúné udsender 4. februar deres tredje album, "Wild Hearts", og det vil fredag 25. januar blive fejret ved en releasekoncert i Pumpehuset i København. Koncerten præsenteres af NorthSide i samarbejde med Royal Beer, der som en del af sin Tak Rock-kampagne vælger et af de tilmeldte bands til at varme op til koncerten.

I 2012 åbnede Dúné søndag Blue Stage på NorthSide for et pænt stort publikum til festivalens fulde tilfredshed. Det gode forhold mellem Dúné og NorthSide udvides nu til et særligt arrangement for fans af bandet og festivalen, fortæller NorthSide-talsmand John Fogde.

– Der var noget helt særligt over at se publikum stå i kø ved porten søndag morgen for at sikre sig pladser på første række til koncerten med Dúné på NorthSide sidste år og ekstra skønt at se, at det var hele ventetiden værd. Bandet leverede en forrygende koncert, og derfor er det fantastisk, at de har sagt ja til at præsentere deres nye materiale for første gang til vores arrangement.

GAFFAs anmelder Sten Kloppenborg var enig og tildelte koncerten fem stjerner under overskriften "Dúné genstartede sig selv og NorthSide med flot og fokuseret koncert".

NorthSide vil samtidig bruge arrangementet til en workshop for særligt inviterede om udvikling af NorthSide, som vil blive afviklet inden koncerterne.

Der er gratis adgang til koncerten, men da der er tale om et lukket arrangement, skal man dog have sikret sig en billet via dette link på billetlugen.dk for at få adgang. Der vil desuden være et meget begrænset antal billetter tilgængeligt i døren.

Dørene åbnes klokken 19:00, hvor der er en gratis øl til de første gæster.

NorthSide 2013 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 14.-16. juni. Billetter kan købes via GAFFA Live.

Besøg NorthSide.dk eller facebook.com/northsidefestival for mere info om NorthSide 2013.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA