x

Se fotoreportage med Nelson Can fra Holland

Se fotoreportage med Nelson Can fra Holland

Nelson Can er for nylig hjemvendt fra EuroSonic Festival i Groningen i Holland. Bandet spillede forrige fredag aften på spillestedet De Spieghel, og de resterende dage stod på interviews med flere europæiske radiokanaler og magasiner og livesessions med FaceCulture og den britiske blog The Line of Best Fit.

GAFFA har fået lov at bringe en eksklusiv fotoserie fra turnéen, taget af Louise Koustrup. Du kan se billederne i GAFFAs gallerisektion.

Bandets bassist Signe fortæller, at gruppen "netop har indgået en aftale med det hollandske bookingbureau Double Vee, og glæder os til at arbejde mere sammen med dem i det kommende år." Bandet drager igen på turne i Holland i marts.

Efter Eurosonic kaldte NME bandet for "chest-thumpingly thrilling" og den hollandske blog Nordic Vibes placerede Nelson Cans koncert på top 3 over bedste koncerter med skandinaviske kunstnere på EuroSonic. Blandt andet skrev de: "Nelson Can var allerede i top 5 for Spot Festival 2012," og denne gang blev de nummer to med Efterklang som nummer 1.

Bandet er nu i fuld gang med indspinlninger i Bissensgadestudiet i Aarhus. De forventer at udgive et album i år. Arbejdet med albummet betyder færre koncerter i de kommende måneder, men der er mulighed for at se Nelson Can, når de optræder til Steppeulven på Bremen Teater den 26. januar. Planen er dernæst at færdiggøre albummet og fokusere på udenlandske turneer i Schweiz og Holland.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA