x

Arcade Fire: Køb vores kirke

Arcade Fire: Køb vores kirke

Hvis du er Arcade Fire-fan og har 1.800.000 kroner stående på kontoen, kan du nu købe det ultimative merchandise. De har nemlig netop sat den gamle kirke til salg, hvor de har indspillet albummene "Neon Bible" og "The Suburbs". Kirken renoverede de, så det nu er et studie og sælges for den nette sum af $325.000 - altså lige godt 1,8 milioner kroner. 

Gruppen skrev i fredags på Twitter: "Anybody want to buy a church?" efterfulgt af et link til en ejendomsmægler. Ud over studie er der køkken og spisestue i stueetagen og tre soveværelser, to badeværelser og vaskerum i kælderen. Kirken ligger cirka 70 km fra Montreal, tæt på St. Vincent. Bandet købte kirken Petite Énglise i 2005 efter at have udgivet debutalbummet "Funeral". 

Taget på kirken trænger til renovation. Arcade Fire har besluttet sig for at sælge studiet for at lave et nyt i Montreal, hvor de indspiller deres kommende album. Dette album kommer desuden til at have James Murphy med på cirka tre numre.

The Suburbs udkom i august 2010, hvor GAFFA gav det fem stjerner og desuden kårede værket til årets album. Det nye album skulle gerne udkomme sidst i 2013.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA