x

Mew tager hul på nyt kapitel

Mew tager hul på nyt kapitel

Mew springer nu ud som 100 procent uafhængige. Bandet har før været udgivet af Columbia Records uden for Danmark, men nu skal bandets eget pladeselskab Evil Office være hovedkvarter for alle aktiviteter.

"Vi vil gerne lave et set-up, hvor vi selv finder forskellige dedikerede samarbejdspartnere. Finder ildsjælene. Det gælder både i forhold til distribution af udgivelser, men også i forhold til andre former for kreative samarbejder, der involverer vores musik. Det kræver en større indsats fra os selv, men det betyder også, at vi har mulighed for at rykke hurtigere på vores idéer. Vi skal ud og tage nogle chancer," siger forsanger Jonas Bjerre.

Samtidig afslører bandet, at de er på vej i studiet for at indspille deres sjette album. De har allerede skrevet flere numre, end de normalt gør til deres plader. Allerede nu kan du streame en liveversion af skitsen "Klassen" på gruppens hjemmeside.

I løbet af sommeren spiller Mew en række udvalgte festivalkoncerter rundt omkring i verden som optakt til pladen, som forventes at udkomme senere på året.

Mew blev dannet i 1995 og har siden udgivet fem albums, hvoraf de tre af dem har været udgivet internationalt. Seneste album "No More Stories..." kom i 2009. GAFFA's Finn P Madsen gav albummet fuldt hus – seks stjerner. Desuden blev førstesinglen "Introducing Palace Players" kåret som den bedste P3's Uundgåelige nogensinde i 2011. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA