Nyhed

Roskilde klar med første navne til Pavillon Junior

Tre navne er booket til Pavillon Junior-scenen, som sørger for musik i opvarmningsdagene.

Tidligere end normalt offentliggør Roskilde Festival de første bands, der skal spille på Pavillon Junior. Roskilde Festival skriver, at de nu betragter den samlede festival som en otte dage lang oplevelsestrappe. Festivalen skal dagligt stige i intensitet og skal så toppe mellem torsdag og søndag. Da alle otte dage er blevet samlet, synes festivalen, det er naturligt allerede nu at løfte sløret for de tre første navne til opvarmningsdagene, nemlig Baby In Vain, Mother Lewinsky og Overthrow.

Baby In Vain: Danske Baby In Vain henter deres inspriration i slæbende stoner-rock og 90'ernes grunge. Deres rumlende guitarrock er skramlet, fandenivoldsk og melodiøs. Trioen består kun af piger, og alle er under 20 år gamle.

Mother Lewinsky: Gruppen har violinen som omdrejningspunkt i deres avancerede popmusik. De tre hjerner bag det store live-orkester spiller alle i andre bands - Tako Lako, Mescalin, Baby og Surf in Stereo. De ser Mother Lewinsky som en oplagt mulighed for at udforske strygerinstrumentets potentiale og samtidig skabe sprød pop.


Overthrow (billedet): Norske Overthrow leverer en aggressiv blanding af metal, hardcorepunk og regulær rock'n'roll. Efter debutpladen "Adjust To Darkness" så dagens lys, er opmærksomheden vokset omkring Overthrow. Stavangerbandet er blevet sammenlignet med Kvelertak, der ligeledes spiller på årets Roskilde Festival.

Roskilde Festival 2013 løber af stablen den 29. juni-7. juli med navne som Animal Collective, Queens of the Stone Age, Slipknot, Sigur Rós og Volbeat, og billetsalget er i fuld gang via GAFFA Live.

ANNONCE