x

Cat Caught Lark varmer op for Dúné

Cat Caught Lark varmer op for Dúné

Pumpehuset agerer fredag rammen for en eksklusiv lukket koncert for Dúné, der vil præsentere deres materiale fra det kommende album "Wild Hearts", som udkommer den 4. februar. Billetter har kunne erhverves via NorthSides hjemmeside og Royal Beer.

Koncerten bliver nemlig præsenteret i samarbejder med NorthSide Festival og Royal Beer, og det er derfor også et band, der har været med i Tak Rock-kampagnen, der er blevet valgt som support. Der er tale om den københavnske duo Cat Caught Lark, der udgav deres debut i 2011.

"Vi er meget begejstrede for Tak Rock-kampagnen og vil rigtig gerne gøre, hvad vi kan for at støtte det gode initiativ. I 2011 fik både Asbjørn og Boho Dancer job på NorthSide gennem Tak Rock, og da vi skulle finde et opvarmningsnavn til koncerten med Dúné, var det da også helt oplagt at give chancen til et af navnene fra kampagnen", fortæller talsmand og booker John Fogde om valget.

Cat Caught Lark består af Johann Kolstrup og Camilla Bang - begge bosat i New York - og de beskæftiger sig med en amerikansk melankolsk sangskrivertraditioner. GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann gav debuten "Prey Vs. Predator" tre stjerner, og skrev blandt andet:

"Der er tale om et fortrinsvist tyst og tilbagelænet værk, som tager sig tid, og som et langt stykke hen ad vejen fastholder en dyrkelse af det vemodige. Indimellem skrues der dog op for såvel tempo som intensitet, og det er noget, der klæder duoen, som således tager sig allerfinest ud på numre som den mildt piskende Marie, den BRMC anno Howl-associerende Boy Girl og den beskidte sag Come On Girl. En del af albummets resterende numre holder imidlertid langt fra niveau og fremstår lidt for stillestående, men duoens potentiale fornægter sig ikke."

Hvis du er en af de heldige, der har skaffet billet til Dúné-koncerten, kan du altså også nu få glæde af at lytte til Cat Caught Lark på fredag den 25. januar på Pumpehuset. Det er ikke længere muligt at reservere billetter til koncerten, men der vil være et meget begrænset antal billetter tilgængeligt i døren.

Se mere om Cat Caught Lark her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA