x

The Alpine klar med debut

The Alpine klar med debut

Den danske kvintet The Alpine turnerer i øjeblikket i Tyskland, hvor de ud over at skulle spille en række jobs også skal indspille deres næste video. Bandet har allerede haft en del succes med singlen "Mondays Look The Same" og den tilhørende video, og nu er det tid til at få lavet en opfølger.

Gruppen forventer at skulle begynde indspilningerne til videoen til sangen "Trigger" senere i denne uge, der kommer til at fungere som anden single fra det kommende album "On Feel Trips". Singlen vil komme til at indeholde et remix af "Trigger" lavet af produktionsholdet A Touch Of Class, der nok er bedst kendt for at have produceret debutalbummet med Scissor Sisters. Albummet udsendes herhjemme 27. februar, og derefter i Tyskland og formodentlig det meste af Europa.

The Alpine har siden sommer turneret ganske meget i Tyskland, men i forbindelse med udsendelsen af pladen bliver der tid til et par danske koncerter. Bandet kan opleves 23. februar på Loppen i København og 24. februar på Musikcaféen i Århus. Det forventes desuden, at gruppen vil dukke op på en række af sommerens danske festivaler, og gruppen har allerede meldt sin ankomst til både Jelling Musikfestival og Hinge Søstival i slutningen af maj.

The Alpine


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA