x

A$AP Rocky er højeste nyhed på hitlisten

A$AP Rocky er højeste nyhed på hitlisten

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. I denne uge er ugens højeste nyhed på albumhitlisten New York-rapperen A$AP Rocky og hans debutalbum "Love.Live.A$AP", som går ind på en fjerdeplads. Backseat og "Seasoned & Served" er nye som nummer otte, mens engelske Alt-J, der har meldt deres ankomst til NorthSide Festival, går ind som nummer 34 med deres Mercury Prize-vindende debutalbum "An Awesome Wave".

Lukas Graham ligger som i sidste og forrige uge i toppen af albumhitlisten med det selvbetitlede debutalbum, mens Marie Key og "De Her Dage" er nummer to, og One Directions "Take Me Home" ligger på tredjepladsen.

Tracklisten har en ny etter i denne uge, nemlig Justin Timberlakes comebacksingle "Suit & Tie" med gæsteoptræden af Jay-Z, mens streaminghitlisten som i sidste uge toppes af Will.I.Ams "Scream & Shout".

Den såkaldte bit-album-hitliste, der tæller downloads fra abonnementstjenester, toppes i denne uge af A Friend In Londons debutalbum "Unite", mens den tilsvarende trackliste for enkeltnumre som i sidste og forrige uge har Bruno Mars og "Locked Out Of Heaven" som nummer 1.

Se alle de officielle danske hitlister her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA